Wij gaan samen vol voor Breda

Wij hebben iets te vieren! Breda Startup en De Zaak Breda verlengen hun partnerschap voor het vierde jaar op rij. Peter Brouwers (Breda Startup) en Huib de Kort (De Zaak Breda) hebben de samenwerking beklonken.

Dit is andere koffie

De Zaak Breda is een initiatief van Rijppaert & Peeters Advocaten en is gevestigd op de Keizerstraat 11 te Breda. Het advocatenkantoor heeft 17 advocaten die net even anders zakendoen dan andere kantoren. Een jong en fris concept, waarbij de tikker niet gelijk gaat lopen tijdens het eerste gesprek. Deze is namelijk gratis. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken zij de situatie en desnoods bellen ze gelijk met de wederpartij. Zij zetten zich in voor de (jonge) ondernemers van Breda en omstreken. Laagdrempelig en vakkundig!

De samenwerking

Samen met Breda Startup zet De Zaak Breda zich in voor innovatieve ondernemers van Breda, omdat ze het belangrijk vinden om te bouwen aan een gezonde en vooruitstrevende toekomst. Startende ondernemers, maar ook gevestigde ondernemers kunnen bij hen terecht voor hulp en adviezen.

Startup Night – Netwerk & Legal Pubquiz

Op donderdagavond 24 maart 2022 organiseren Breda Startup en De Zaak Breda een Startup Night. Tijdens de Legal Pubquiz wordt niet alleen uw (juridische) kennis getoetst, maar krijgt u ook een hoop handige tips. Uiteraard gevolgd door een Bourgondische netwerkborrel. De Startup Night zal plaatsvinden op locatie bij De Zaak Breda. Komt u ook?

Direct inschrijven >