Sponsoren

De volgende organisaties maken de Breda Startup Award mogelijk:

INKUBIS

Bij Inkubis hebben we als missie om jou te helpen je innovatieve dromen rond IT-technologie waar te maken.

Witlox VCS

Witlox VCS is een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisa-torische zaken voor het MKB-segment, met vestigingen in Breda en Etten-Leur.

DataLeaf smart software

Wij geven onze business partners een duurzame technologische voorsprong door het ontwikkelen van veilige, betrouwbare en innovatieve software.

De Breed & Partners

Bent u bezig met technologische ontwikkeling? DB&P is het enige adviesbureau voor innovatiefinanciering met een crowdfundingplatform en een groot netwerk informal investors.

Payper

Payper is uw strategische partner op het gebied van flexibele arbeid. Wij bieden structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR management.

d-Media web professionals

Haal jij alles uit het web of blijf je ergens hangen? Het web kan jouw werk zoveel makkelijker, beter en productiever maken. Resultaat boeken in plaats van blijven zoeken. Maar hoe doe je het slim? d-Media het web voor je werken.

Scale up CFO voor ambitieuze groeibedrijven

Een Greyt CFO versterkt start- en scale-ups met (internationale) business plannen realiseren, funding aantrekken en groei versnellen. Parttime en op flexibele basis.

Kadans Science Partner

Kadans biedt inspirerende huisvesting met R&D faciliteiten in een kennisintensieve omgeving. Zo is de TripleO campus in Breda het centrum voor creativiteit en technologie.

Handpicked Agencies

Met 5 bestaande labels en directe uitbreiding met 2 nieuwe labels, omvat Handpicked agencies in totaal 7 labels gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing.

De Zaak Breda

De Zaak Breda telt vijftien advocaten die het anders doen. Een jong en fris concept. Geen tikker die gelijk gaat lopen, maar een advocaatje bij de koffie. Laagdrempelig en praktisch dus. Gericht op jonge ondernemers.

HOBP

HOBP biedt organisaties een eigen leerportal met standaard ruim 500 trainingen, webinars, leerlijnen en assessments van Nederlands grootste top opleiders.

Incubator Breda

Dutch Startup Association

Convention Bureau Breda

DRD-Support

BITS foundation

ACT NOW

De Investeerders Club

Partner worden?

Breda Start Up community groeit door Partnerships.