We hebben alweer groot nieuws! Breda Startup en Inkubis hebben besloten hun partnerschap te verlengen.

We hebben alweer groot nieuws! Breda Startup en Inkubis hebben besloten hun partnerschap te verlengen. Afgelopen maandag hebben Peter Brouwers (Breda Startup) en Jeroen Griffioen (Inkubis) gekozen voor een vervolg van de huidige samenwerking.

Innovatief Leiderschap

Inkubis is gevestigd op meerdere plaatsen, namelijk in Breda, Amsterdam en over de Belgische grens in de plaats Kontich. Wat Inkubis nou zo uniek maakt is dat het bij hen altijd om de ondernemer draait. De deur staat dan ook altijd open voor enthousiaste, gedreven mensen die staan te popelen om een succesvol bedrijf te bouwen. Zo biedt Inkubis start-ups in de technologische branche een werkomgeving waarin de ondernemer de vrijheid krijgt om te kunnen groeien. En het bedrijf dus natuurlijk ook!

Waarom deze verlenging?

Inkubis maakt graag ambitieuze dromen van innovatieve start-ups waar. Daarnaast is de Breda Startup Community de perfecte gelegenheid om het netwerk van iedereen uit te breiden. Bovendien gelooft Inkubis dat werk en plezier hand in hand gaan. En wat is nou een betere plek dan de Breda Startup Community, waar ondernemers met trots zijn/haar bedrijf presenteren.

Startup Night – Get up & Pitch

Op dinsdagavond 19 april organiseren de Breda Startup en Inkubis op het hoofdkantoor van de Tech-ondernemersgroep Inkubis een Startup Night. Op deze avond zullen 3 startup ondernemers een podium krijgen. Deze avond zal verder ook in het teken staan van een netwerkborrel. We zijn namelijk enorm blij dat dit weer kan! Bent u aanwezig?