Jury kiest de eerste vier Finalisten Breda Startup Award

De jury heeft uit de vele tientallen nominaties van Startups uit de regio Breda een selectie gemaakt. Er zijn vier finalisten gekozen die hun pitch live mogen laten zien tijdens de finale op 27 oktober a.s.
De jury heeft de startups beoordeeld op: economische impact, ondernemerschap, innovatie en groeikansen.

Elk jaar blijkt weer dat Breda een echte ondernemende stad is. Met trots kondigt de jury dan ook de eerste vier finalisten aan. De vijfde finaleplek wordt de komende tijd bepaald door ‘public voting’ via de de website van Breda Startup.De jury bestaat dit jaar uit de Awardwinnaar uit 2019, de wethouder Economische Zaken en aantal ondernemers uit Breda.

Dit jaar hebben De Nationale Keukenzetter, Scentronix, Secrevo en TUX Mobility de finale bereikt en dingen mee naar de Breda Startup Award 2020.

Uit de keuze van de Jury blijkt dat startups uit Breda bezig zijn met het oplossen van actuele problemen en hier zelf een oplossing voor hebben ontwikkeld. Startups zorgen voor innovatie en dragen bij aan de versterking van de regionale economie. De finalisten van dit jaar houden zich bezig met onderwerpen als efficiency in de bouwsector, de inzet van Articifial Intelligence, online privacy en schone energie en mobiliteit.

De komende weken bereiden we samen met de Startup ondernemers de finalewedstrijd voor, zodat er sterke pitches op het podium staan. Ook wordt nog de vijfde finalist gekozen door het publiek, hiervoor wordt er een online voting systeem opgezet door de organisatie.