Financiering van Innovatie

De Breed & Partners ondersteunt al meer dan 35 jaar innovatieve bedrijven in Nederland. Naast het ondersteunen van mkb-bedrijven, begeleiden wij ook start-ups bij de financiering van innovatie. De veelbelovende start-ups, innovatie en de bruisende stad Breda zijn drie belangrijke aspecten waarom wij ook in 2020 partner zijn van Breda Startup Award. Met onze kennis en expertise bieden wij de volgende diensten aan, zodat groei voor start-ups gerealiseerd kan worden:

Wij bekijken financieringsmogelijkheden voor jouw start-up
Als start-up is het belangrijk om de financiële haalbaarheid van je organisatie kritisch te bekijken. Als beginnende onderneming heb je kapitaal nodig om je organisatie te laten groeien. Naast het investeren van eigen vermogen, zijn er ook mogelijkheden met betrekking tot vreemd vermogen. Bij iedere levensfase, dus ook bij start-ups, passen verschillende financieringsvormen. Wij ondersteunen je hierbij en adviseren je graag over de mogelijkheden!

Wij tillen jouw start-up naar een hoger niveau
Wil je graag de volgende stap zetten? Ook hierbij ondersteunen wij innovatieve startende ondernemingen.

Ontdek jouw kansen binnen 5 minuten
Benieuwd voor welke financieringsvormen je in aanmerking komt? Door middel van de startersscan weet je binnen vijf minuten of je in aanmerking komt voor subsidies of investeerders. Deze scan geeft je inzicht in de financiële mogelijkheden binnen je onderneming. Op basis van de uitkomst bespreken we graag persoonlijk of digitaal de mogelijkheden!

Wij adviseren je tijdens Start-up Thursday
Wil je liever één op één sparren met een start-up expert van De Breed & Partners? Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij Start-up Thursday. Ons doel? Jouw start-up laten groeien! Wij willen innovatie bevorderen bij (Bredase) start-ups en gaan graag met je in gesprek om de financieringsmogelijkheden te bespreken. Een vraag op technisch of financieel gebied? Wij ondersteunen je hierbij.