Laden Evenementen

ACTNOW – The ImpactTech Summit for a better tomorrow!

ACTNOW gelooft in innovatie, talent en technologie. We brengen ondernemende mensen bijeen die impact willen maken. What’s your legacy?

Ook in 2023 vindt de ACTNOW conferentie plaats! Wij ontvangen je graag op 23 mei voor een bezoek aan professionele key notes en expositievloer, deelname aan workshops en challenge-sessies. Op deze dag gaan we samen met jou aan de slag met tech!

ACTNOW programmeert een boordevolle dag aan de hand van belangrijke thema’s voor een betere toekomst. Hoe gaat technologie impact maken op domeinen als :

  • #Schone energie en mobiliteit
  • #Gezondheid en welzijn
  • #Industrie, innovatie en infrastructuur
  • #Toekomstbestendige steden
  • #Klimaat en een
  • #Circulaire economie

Key note speakers Rens van der Vorst, Jarno Duursma (tech expert en auteur) en Gidion Peters komen spreken over tech trends als AI, Blockchain, Web3, VR/AR en DAO. Als educatie partners sluiten Fontys ICT en Avans Technology & Innovation Academy al aan met exposerende startup teams.

ACTNOW stuurt jou naar huis met nieuwe inzichten, een uitgebreid netwerk en een energy boost! En misschien ga je wel meedoen aan nieuwe technologie projecten met mensen die je hebt ontmoet deze dagen.

Let’s make impact together !

ACT NOW – Breda, The Netherlands

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
Free - €129.00
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-actnow-the-impacttech-summit-for-a-better-tomorrow-492520972487

Locatie

Podium Bloos
Speelhuislaan 153
Breda, NB 4815 CD Netherlands

Organisator

ACT NOW
Site:
https://act-now.io

23 mei 10:00 - 18:00

Free - €129.00