DataLeaf en Breda Startup Award ondernemen samen!

Met kernwaarden op het gebied van passie en investeren in de toekomst, is het bijdragen aan de Breda Startup Award een keuze die makkelijk gemaakt is. Deze mooie plek geeft talent een podium en zorgt dat zij mogen laten zien waar ze voor staan.

20 jaar geleden is ook DataLeaf is begonnen als enkel een idee, een passie en een doel. Een jonge gedreven startup met een mentaliteit om door te blijven pakken. Na 20 jaar hebben de medewerkers nog steeds deze Startup-mentaliteit. Een mentaliteit die ons allemaal verbindt, en maakt dat DataLeaf een trotse partner is van de Breda Startup Award.

Het valt niet mee om een product succesvol op de markt te brengen. Startup-founders dragen verschillende petten tegelijk, en dienen keuzes te maken die invloed hebben op alle bedrijfsfacetten. Dit zorgt voor een hoop uitdagingen, waarbij een duidelijke en doelgerichte strategie vasthouden de hoogste prioriteit heeft.

Een ijzersterke strategie bestaat vaak niet enkel uit een idee, maar wordt gekneed tot een totaaloplossing van verschillende elementen waarbij IT een mooie rol kan spelen. DataLeaf helpt bedrijven en Startups met het ontwikkelen van deze software, zodat zij de focus kunnen houden op waar zij goed in zijn. Samen werken we op deze manier effectief naar het doel! Door focus te houden blijft deze Startup-passie, die we ook tijdens de Award hebben mogen zien, binnen alle elementen van de Startups bloeien.

Dataleaf investeert graag in mooie ideeën. Zo zijn er een aantal mooie succesvolle samenwerkingen met Brabantse Startups gerealiseerd. Waar dit succes aan te danken is? Door samen, als team, een businessmodel te ontwerpen waarbij ieder in zijn eigen kracht kan meewerken aan een sterke toekomst.

Al met al voelt Dataleaf zich trots. Trots op Breda, en nog trotser op de Bredase Startups. Graag geeft Dataleaf nog een advies mee uit de tijd waaruit ze zelf een Startup waren, omdat er genoeg hobbels op de weg gaan komen. “Weet dat je er niet alleen voor staat, het altijd goed is om specialisten mee te laten denken en zorg dat je altijd van te voren je budgetten afspreekt. Je kunt immers je geld maar eenmaal uitgeven.”