CM.com sponsor Breda Startup Award

Het Bredase tech bedrijf CM.com steunt nieuw ondernemerschap door sponsorpartner te worden van de Startup Award. Deze Award wordt al sinds 2015 uitgereikt voor de meest kansrijke Startup onderneming.

CM.com is een aanbieder van cloud software voor conversational commerce. Deze software helpt marketing, sales en customer support door contact met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren. In combinatie met de betalingsmogelijkheden van CM.com kunnen bedrijven verkoop stimuleren, klanten winnen en de klanttevredenheid vergroten.

CM.com is in 1999 opgericht in Breda door Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een wereldwijd opererend beursgenoteerd bedrijf. CM.com heeft meer dan 750 mensen in dienst in kantoren verspreid over 20 landen.

(Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers)

De oprichters van CM.com weten als geen ander hoe het is om te starten als startup en het verschil te moeten maken in de markt. CM.com vindt het dan ook belangrijk dat startups de kans krijgen om hun idee├źn verder uit te werken en in de markt te zetten. Namens CM.com zal founder en COO Gilbert Gooijers als jurylid een belangrijke rol vervullen om te komen tot de Awardwinnaar tijdens het finale-event op 19 oktober aanstaande.