Breda Startup meets HOBP – Online leren voor organisaties

Blijf jezelf als ambitieuze ondernemer een leven lang ontwikkelen. HOBP en Breda Startup bieden jou daarvoor een unieke mogelijkheid. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Dat biedt kansen voor iedereen die bij blijft. HOBP stimuleert daarom ondernemers en hun teams om zich altijd persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Dat kan met onze online bedrijfsacademies waarmee je 24/7 online kunt leren van tientallen specialisten. Iedere organisatie, groot of klein, kan hiervoor haar eigen bedrijfsacademie inzetten. Onze academies kun je volledig richten op jouw organisatie en helemaal in jouw eigen look & feel inrichten.

Onze academies bieden een groot aanbod van 1200+ online trainingen, audioboeken, webinars, leerlijnen en assessments. Alle content is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. HOBP is NRTO en CRKBO gecertificeerd. Na afronding van elke cursus ontvangen gebruikers dan ook een officieel certificaat. Hoe gaaf en waardevol is dat!

Samen met Breda Startup gaan we gezamenlijk de uitdaging aan om alle partners te helpen beter voorbereid te zijn op alle kansrijke veranderingen binnen hun ondernemerschap. Met de “Startup Academy” zijn we er van overtuigd bij te dragen aan de ontwikkeling van ondernemers en hun organisaties. De Academy wordt binnenkort geïntroduceerd, stay tuned!