Breda Startup lanceert inspirerende podcastserie over ondernemerschap en innovatie

Breda Startup is verheugd te kunnen aankondigen dat ze een gloednieuwe podcastserie zijn gestart, die zich richt op ondernemerschap, innovatie en impact. De serie, bestaande uit 26 afleveringen, zal regelmatig interessante gasten uitnodigen om te praten over hun ervaringen en inzichten in de wereld van startups en scale-ups.

De podcast zal niet alleen ex-winnaars van de Breda Startup Award in de schijnwerpers zetten, maar ook communityleden en partners uitnodigen om te spreken over hun ambities en de lessen die ze hebben geleerd tijdens hun ondernemersreis. Op deze manier hoopt Breda Startup haar missie te ondersteunen om startups te helpen groeien door middel van PR en netwerkmogelijkheden.

De serie is nu beschikbaar om te beluisteren op platformen zoals Podbean en Spotify, waarmee Breda Startup haar communicatiekanalen verder uitbreidt.

De eerste aflevering van de Breda Startup Podcast is al uitgebracht. In deze aflevering vertelt Jeroen Griffioen over Inkubis, een bedrijf dat technische startups ondersteunt bij hun groei en verschillende aspecten van hun bedrijf uit handen neemt, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.

Breda Startup nodigt iedereen uit om te genieten van deze informatieve en inspirerende podcastserie. Veel luisterplezier gewenst!