Breda Startup en JM Corporate Finance

Breda Startup is een community met ambitieuze ondernemers en ideeën waar je energie van krijgt! Dit sluit goed aan bij JM Corporate Finance.

JM Corporate Finance is een club met professionals, gevestigd in Breda en Amsterdam, die ondernemers helpt om hun ambities te realiseren. Of het nu gaat om het aantrekken van middelen voor investeringen, de acquisitie of verkoop van een onderneming. Wij zijn een partner die graag een actieve bijdrage levert aan de groei en successen van start- en scale-ups. Dit doen we door onze kennis en netwerk te delen en samen op te trekken in het avontuur.

De afgelopen jaren hebben we een aantal succesvolle start- en scale-ups begeleid; zowel bij de groei van de onderneming als ook bij de verkoop aan strategische partijen en investeringsmaatschappijen. Daar krijgen wij energie van!

Met dit partnership verbinden we ons aan de Breda Startup community en stimuleren we innovatief ondernemerschap in Breda en omgeving, bieden wij ondernemers een podium en dagen wij ondernemers uit om de volgende unicorn te worden!