Breda Startup Community present op Vlaams-Nederlandse handelsdag

Liggen jouw kansen in Vlaanderen?

Vlaanderen biedt kansen in tal van sectoren. België is voor veel bedrijven de eerste kennismaking met internationaal ondernemen. Maar hoe kom je in contact met de juiste zakenpartners? Bezoek de Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019 en laat je informeren. Kom in contact met Vlaamse ondernemers en verken jouw mogelijkheden in Vlaanderen!

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019

• Datum: 23 mei 2019
• Tijd: 11.30 – 18.00 uur
• Locatie: Chassé Theater in Breda
• Kosten: € 50,-

Wat valt er te beleven?

Omar Mohout, hoogleraar Ondernemerschap aan de Universiteit van Antwerpen neemt je mee in wat nodig is om ook in jouw buurland te slagen. Aansluitend vindt onder leiding van Omar Mohout een sessie plaats met twee Nederlandse en twee Vlaamse start-ups over hun kansen aan de andere kant van de grens.

Een belangrijk onderdeel van de dag vormt de individuele matchmaking, waarbij je afspraken maakt met potentiële agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners. Verder bieden we interactieve workshops aan over actuele thema’s, zoals werken bij de buren, kansen voor online verkopen in Vlaanderen en Nederland en het met succes exporteren naar Vlaanderen en Nederland.

KVK organiseert deze dag samen met Flanders Investment and Trade, de Nederlandse ambassade in Brussel, Enterprise Europe Network (EEN), de gemeente Breda en Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Meer informatie en aanmelden: https://www.kvk.nl/evenementen/475161/