Fotoimpressie Present Your Challenge bij Witlox VCS

Een fotoimpressie van de Breda Startup meetup waarbij diverse ondernemers hun uitdagingen deelden met de community.


Marco Sprenkels trapt af met de Egg Drop Challenge, waarbij deelnemers ervaren dat experimenteren een efficiente manier is om tot eerste resultaten te komen. Net zoals bij een Startup. De deelnemers krijgen allemaal een werkboek met het Experiment Board, waarmee in een organisatie gestructureerd experimenten gedaan kunnen worden om het tempo van leren te verhogen. Hiermee is het mogelijk het risico te verlagen bij de introductie van nieuwe diensten en producten.

Na de workshop presenteerden Judy van den Putte (Breakzy), Hidde Westerweele (Boostie), Robbert-Jan Veldhuijzen (FutureDome Events) en John van Broekhoven (Witlox VCS) hun challenge aan groepen van de community en rouleerden zij steeds naar een andere groep. In deze zeer intensieve sessies ontvingen zij zeer waardevolle feedback en input. De ondernemers gaven aan hiermee direct aan de slag te kunnen.

Na de presentatie van De Witlox VCS Campus door Amber Klomp, volgde een afsluitende borrel op het dakterras met een uniek uitzicht op Bredaas trots, de Grote Kerk van Breda.

[nggallery id=”1″]