Röntgendokters wint Breda Startup Award 2017

Het bedrijf De Röntgendokters heeft de Breda Startup Award 2017 gewonnen. De jury roemde de onderneming om haar innovativiteit, lage kosten en klantvriendelijkheid. Schoolsoepie won de Breda Community Award.

De Röntgendokters staan voor snelle en laagdrempelige zorgverlening. In hun eerste diagnostisch centrum in Breda kunnen patiënten bv. zonder afspraak een röntgenfoto laten maken die binnen twee uur klaar is.

Andere finalisten waren RoomRaccoon en ExRobotics. RoomRaccoon helpt kleine & middelgrote hotels d.m.v. speciaal ontwikkelde software aan meer boekingen & het organiseren van dagelijkse werkzaamheden. ExRobotics ontwikkelt Robotica voor explosie gevaarlijke omgevingen. De technologie is uniek in de wereld en de ambitie van ExRobotica is om in deze niche wereldleider te worden.

De Breda Community Award werd gewonnen door Schoolsoepie. Zij bieden leerlingen op scholen warme soep aan, waarmee kinderen op een makkelijke manier meer groenten eten. Schoolsoepie bleef in de finale JVK Daken en The First Step To voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *